Western - Rezervoare Mobile de Combustibil

 
INDUSTRIAL ACCESS SA - Divizia Mica Mecanizare
en ro


ARI

 

ERA

 

IPAF

 

ARA

 

Discount 5% pentru comenzi online

 

 

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 


 

Industrial Access SA -
Divizia Mica Mecanizare

Tel:  +4021 313 02 00
Mobile:     +40 788 NACELA

 

Contact form

 

5 modalitati pentru a va imbunatati afacerea si pentru a economisi bani utilizand rezervoare mobile de combustibil

 

 

Avantajele utilizarii rezervoarelor mobile de combustibil si modalitatile prin care va imbunatatiti afacerea si economisiti resurse financiare importante pentru orice companie.

 

1. Realizaţi eficienţa utilizării rezervoarelor mobile de combustibil ce nu necesită bazine secundare.

 

Rezervorul mobil de combustibil pentru carburant cu perete dublu cu armături pentru pompă, acces şi conexiuni cuprinse în interiorul containerului secundar integral elimină necesitatea unui bazin secundar. Un astfel de pachet inseparabil vă poate feri de inconvenienţe şi de problemele ce pot apărea din menţinerea unor bazine secundare şi vă asigură nişte rezervorare mobile de combustibil mai curate şi mai prietenoase cu mediul.

 

“...un bazin tipic secundar va colecta uleiul şi amestecul de apa de ploaie si scurgeri de ulei. Lichidul trebuie sa fie pompat în exterior înainte ca bazinul să poată fi mutat în altă locaţie. Unii contractori pot taxa foarte mult pentru curăţarea unui bazin şi multe societăţi plătesc acest lucru de mai multe ori pe lună. Gândiţi-vă ce impact ar avea eliminarea acestor costuri.” Firmă distribuţie carburant

 

 

 

 

 

 

Economisiti:

 

 • Costul de curăţare pentru bazin
 • Logistica - rezervoarele mobile de combustibil capsulate si pachetele de containere sunt mai eficiente la transportare

 

 

2. Utilizaţi rezervoare mobile de combustibil construite şi aprobate conform specificaţiilor de transport pentru a permite transportul “rezervorului mobil plin”.

 

Rezervoarele mobile de combustibil construite şi aprobate conform specificaţiilor globale de transport garantează o construcţie robustă şi sigură conform rigorilor transportului cisternelor pline şi va asigura protecţie împotriva formării valurilor ce pot dezechilibra vehiculul.

Posibilitatea de a aduce rezervoare mobile de combustibil pline la locaţie şi de a lua rezervoare mobile de combustibil pline parţial fără nevoia de golire sau curăţare poate fi foarte benefică operaţional.

 

“...tipic, dacă un rezervor mobil de combustibil trebuie mutat, orice combustibil rămas trebuie mai întâi eliminat. Dacă rezervorul mobil este aproape gol sau aproape plin, combustibilul neutilizat se iroseşte şi se pierd bani.“ Firmă distribuţie carburant

 

 

 

 

 

Economisiti:

 

 • Vizita iniţială la locaţia rezervorului pentru a umple un rezervor mobil nou livrat
 • Costuri pentru golire înainte de ridicarea rezervorului mobil de combustibil

 

 

3. Utilizaţi rezervoare mobile de combustibil proiectate pentru o manevrare mai sigură şi mai uşoară atunci când sunt pline.

Multe rezervoare de combustibil disponibile sunt proiectate pe costurile de producţie. Totuşi, este bine să mai căutaţi sau să investigaţi rezervoarele mobile de combustibil proiectate pentru a fi depozitate în siguranţă şi cu uşurinţă şi manevrate pline şi care sunt certificate şi aprobate pentru a proteja mediul şi operatorul.

 

“Rezervoarele tradiţionale nu sunt proiectate pentru a fi mutate când sunt pline. Drept rezultat, mulţi contractori vor angaja ateliere de sudură sau muncitori pentru a modifica aceste rezervoare pentru a include cârlige sau alte astfel de caracteristici ce pot permite rezervorului să fie ridicat cu macaraua. În nouă din 10 cazuri, un rezervor modificat poate funcţiona, dar poate fi problematică deoarece lipseşte tehnica. Este vorba doar de un muncitor într-un atelier ce pare că a realizat o lucrare structurală perfectă.’’

 

Economisiti:

 

 • Timp şi Eficienţă  
 • Fără modificări suplimentare de siguranţă 
 • Golirea şi umplerea pentru o relocare

 

 

 

 

 

 

4. Reducerea timpului de montare şi service pentru rezervoare mobile de combustibil ce conferă acces rapid şi siguranţă la montare şi echipamentul de distribuţie.

Configuraţiile tradiţionale ale rezervoarelor mobile de combustibil înseamnă că accesul, pompa şi armăturile sunt montate de-a lungul părţii superioare a rezervorului unde sunt vulnerabile la elemente şi dificil de accesat. Rezervoarele mobile de combustibil proiectate cu echipamente cu carcase integrale cu blocaj cu toate armăturile încastrate permit configurarea uşoară şi rapidă pentru montare, protejând combustibilul şi mediul înconjurător.

 

“...angajaţii noştri erau mereu în căutare de componente deoarece nu ştiam niciodată ce armături şi conexiuni avea un ezervor. Nu devenise doar o problemă, ci una extrem de serioasă ce ne costa timp şi bani ...odată ce toate piesele şi componentele sunt la îndemână pentru a acomoda rezervorul, următoarea provocare este configurarea unităţii pentru operare. Asta poate implica cu uşurinţă urcarea periculoasă, utilizând o scară şi zone cu scurgeri pline cu deşeuri periculoase.

 

Avem un rezervor montat lângă un corp de încălzire şi mai avem o pompă de transfer în carcasa integrată. Pentru a umple orice echipament rămas fără motorină şi corpul de încălzire poate funcţiona în acelaşi timp. Am văzut că acest tip de rezervor mobil de combustibil a devenit şi mai important din perspectiva relaţiei cu clientul deoarece montarea rezervorului şi a echipamentului se face în aprox. 10 până la 15 minute, în comparaţie cu un proces de patru ore cu rezervoarele tradiţionale - o diferenţă semnificativă pentru clienţii preocupaţi de productivitate.“ Companie de închiriere a energiei electrice

 

Economisiti: 

 

 • Viteză mare de montare 
 • Furtul sau avarierea echipamentului de distribuire şi a combustibilului

 

 

5. Creşterea perioadei de viaţă a rezervorului mobil de combustibil şi livrarea unui combustibil mai curat în rezervoare ce permit întreţinerea şi inspecţia interioară.

 

Rezervoare mobile de combustibil cu pereţi dubli ce permit accesul în spaţiul dintre doi pereţi şi de asemenea accesul muncitorilor în cisterna interioară permit companiilor să desfăşoare programe complete de întreţinere şi inspecţie pentru a prelungi viaţa flotei de rezervoare mobile de combustibil. Un rezervor mobil de combustibil intretinut corect, curat în interior şi în zona cu pereţi dubli va conferi şi un combustibil mai curat. Rezervoarele mobile de combustibil inovatoare cu pereţi dubli permit demontarea completă a rezervorului interior din rezervorul exterior, dând posibilitatea efectuării întreţinerii şi reparaţiilor ce altfel ar fi imposibile.

 

Economisiti:

 

 • Perioadă de operare mai mare a rezervorului mobil de combustibil
 • Inspecţie, curăţare şi întreţinere mai uşoare

 

 

 

 

 

Descarca ghidul