Western - Rezervoare Mobile de Combustibil

 
INDUSTRIAL ACCESS SA - Divizia Mica Mecanizare
en ro


ARI

 

ERA

 

IPAF

 

ARA

 

Discount 5% pentru comenzi online

 

 

Download Catalog INDUSTRIAL ACCESS SA

click aici pentru download

 


 

Industrial Access SA -
Divizia Mica Mecanizare

Tel:  +4021 313 02 00
Mobile:     +40 788 NACELA

 

Contact form

 

Despre noi

INDUSTRIAL ACCESS SA

 

Cea mai Mare si Dinamica Companie de Inchirieri Utilaje pentru  Acces si Lucru la Inaltime in  Regiunea Balcanica (Romania, Bulgaria si Moldova)

 

Industrial Access SA Romania  este cea mai mare companie de  inchirieri utilaje pentru acces si lucru la inaltime,  din zona Balcanilor, cu o istorie de doar 9 ani de crestere rapida, de la o mica  firma antreprenoriala la cea mai dezvoltata retea de depozite de echipamente pentru acces si lucru la inaltime din Romania ( de asemenea avem 2 subsidiare in Bulgaria si Moldova).
Infiintata in 2005 Industrial Access ofera solutii de  inchiriere, de incredere in Romania, Bulgaria, Moldova si Serbia, prin reteaua  extinsa de  depozite.

 • Cea mai  completa gama de platforme pentru acces si lucru la inaltime din Romania, inaltimi variind de la 4 la 48 de m inaltime.
 • Acoperire nationala.
 • Inchiriere pe termen  scurt si lung.
 • Service si intretinere - Ingineri calificati, cu experienta, disponibili sa ofere suport 24/7.
 • Vanzari de utilaje noi si folosite.
 • Atasamente suplimentare exclusive; faciliteaza manipularea materialelor si cresc siguranta in exploatare.
 • Asistenta in santier, pentru a va ajuta sa alegeti utilajul potrivit aplicatiei dumneavoastra.
 • Asigurare impotriva furtului / daunelor,  pentru a nu va face griji  in cazul unor  daune accidentale.
 • Training - Centru de training disponibil in Bucuresti si de asemenea  putem organiza instruirea personalului la sediul sau in santierul dumneavoastra.
 • Contracte de  intretinere si  service pentru echipamentele detinute de dumneavoastra.
 • Industrial Access continuua sa-si construiasca o reputatie de invidiat in lumea accesului si lucrului la inaltime.
 • Cu o flota de peste  2800 de utilaje, oferim utilajul ideal aplicatiei dumneavoastra.

 

 

STRATEGIE (VMV)


Obiectivul nostru este sa oferim solutii si servicii complete pentru clientii nostri, ca furnizor preferat, prin inovare, cunoasterea nevoilor clientului, suport, dedicare, profesionalism și munca sustinuta.  Integritatea, implicarea totala, sprijinul deplin și adaptabilitatea la cerintele mereu  in schimbare ale clientilor nostri sunt principalii factori care catalizeaza eforturile noastre, permitandu-ne sa obținem  o cota de  30% pe toate segmentele noastre de piata.
 
INDUSTRIAL ACCESS SA

 

De ce Industrial Access?

Pentru ca suntem intotdeauna acolo unde stake-holderii nostri (clienti, furnizori, banci, colaboratori, reviste de specialitate,  publicitate, societati de leasing & asigurare, acționari)  se asteapta sa fim, avand în vedere reputatia si promisiunile noastre. Am construit un nume in micuta noastră "lume a inchirierilor" si muncim in continuu in interiorul organizatiei, atat de sus in jos dar si de jos in sus, pentru a indeplini promisiunile facute, a creste eficienta noastra si pentru a dezvolta un viitor comun.

 

Declaratia CEO-ului:

” Incercam sa cream un viitor mai bun pentru noi toti, folosind  valori de scoala veche intr-o piata globala din ce in ce mai exigenta. Valori sustenabile pe termen lung, care au la baza fiinta umana, cum ar fi adevarul si empatia, stau la baza muncii noastre, cu mult inaintea oprtunitatilor zilnice si aparent fara nicio o legatura cu obiectivele companiei noastre.   Incercam sa cream un mediu stabil  in care toti stake-holderii nostri simt ca facem diferenta spre mai bine si se pot bucura de succesul nostru.


 
Stefan Ponea           
 Founder  Industrial Access

 

INDUSTRIAL ACCESS SA

Industrial Access in cifre:

 • O echipa formata din 110 de mebri.
 • 13 depozite B2B and 11 magazine B2C, 27 echipe de interventie, cu acoperire regionala (Romania, Bulgaria, Moldova)
 • 48 m cea mai inalta nacela a noastra.
 • 2800 + echipamente disponibile pentru inchiriere.
 • 1— Castigatori ai  European Rental Awards Best rental company of the year 2011 si IAPA - Access Rental Company of the Year 2013.
 • 24/7 service in santier
 • 6 ore timpul mediu de interventie in santier

Inchiriind de la Industrial Access,  aveti instant toate avantajele folosirii unor echipamente de ultima generatie, fara nicio obligatie de proprietar.

 • Flota noastra de echipamente de ultima  generatie garanteaza calitatea pentru performante operationale superioare si eficienta in vederea reducerii maxime a costurilor. Apelati echipa experimentata a IA in cazuri de urgenta  sau a unor evenimente neprevazute.  Personalul extrem de competent cu cunostinte neegalate a produselor noastre,  furnizeaza clientilor servicii exceptionale.
 •  Scopul nostru este sa ne concentram intens asupra nevoilor si solicitarilor dumneavoastra. Realizam acest obiectiv furnizandu-va servicii si timpi de reactie la cel mai inalt nivel, echipamente de calitate, fiabile precum si disponibilitate.
 • Ne dedicam in totalitate afacerii clientilor nostri si suntem implicati in fiecare proiect pe care il intreprindem impreuna. Acest angajament presupune si asumarea raspunderii pentru mediul inconjurator si mentinerea celui mai inalt nivel de  siguranta  a muncii. 

 

Industrial Access protejeaza mediul inconjurator

 • Eforturile noastre au fost recunoscute  prin certificarea ISO14001 de catre DNV in 2012.
 • Utilizam  sistemul selectiv de management al deseurilor,  bateriile utilizate, uleiul și cartusele de imprimanta sunt colectate de catre societati specializate in managementul deseurilor.
 • Toate masinile societatii noastre au fost modernizate si in prezent utilizeaza motoare Euro 4, inclusiv motoare de ultima generatie cu emisii Euro 6.
 • Investim in echipamente IT si tehnologii de infrastructura de ultima generatie pentru a reduce emisiile de carbon, pe masura ce incercam sa contribuim la lumea moderna.
 • Digitalizam toate documentele noastre, incercand sa reducem cantitatea de hartie utilizata in activitatea noastra zilnica.
 • Intreaga noastra flota de echipamente din Romania este dotata cu motoare de ultima ora si este una dintre cele mai tinere flote din Europa de Est, cu o varsta medie la sfarsitul lui 2012 de sub 36 luni, garantand consumul redus de carburant, cat si cele mai mici emisii posibile.
INDUSTRIAL ACCESS SA

 

 

Western –"Brandul" pentru un mediu curat, sigur si eficient de lucru.

Western opereaza cu succes in piata de peste 40 de ani si a fost primul producator din Marea Britanie care a proiectat un rezervor de combustibil mobil IBC (Intermiediate Bulk Container) aprobat ONU (modelul ABBI) .

Western isi mentine pozitia de lider ca brand prin inovarea produselor, marketing strategic si raspuns la cerintele clientilor. Western este acreditat ISO 9001, asigurand un standard ridicat de administrare a companiei. Punctul forte al service-ul oferit de Western il reprezinta programul eficient de livrare oferind disponibilitate pentru gama de produse de baza. .